Christmas Deliveries Order before Thu 20th, 2pm - receive your order before Christmas. Order before Thu 27th 2pm - receive your order before New Year's Eve.

Facebook

Vraag & Antwoord

We hebben deze pagina samengesteld om op alle vragen die we te horen kregen over Canagan (graanvrije voeding) te beantwoorden.

Kan ik Canagan dierenvoeding bevochtigen?

Wij raden u aan om de voeding droog te geven met genoeg vers water ernaast. Maar u kunt een beetje water toevoegen, wat kan bijdragen tot een verbetering van de smaken voor de meest kieskeurige eters of om eters met gebitsproblemen te helpen.

Moet ik een ander voedsel toevoegen aan Canagan?

Nee, alle Canagan producten zijn compleet en uitgebalanceerd wat betekent dat ze alle voedingsstoffen bevatten die uw hond of kat nodig heeft.

Hoe kan ik mijn hond of kat het best overzetten op Canagan?

Wij raden u aan Canagan geleidelijk over een week te introduceren. Op de 1e en 2e dag een mix 25% Canagan met 75% van de vorige voeding. Op de 3e en 4e dag 50% van elk. Op de 5e en 6e dag 75% Canagan en dan 100% Canagan op de 7e dag.

Hoeveel keer per dag moet ik mijn volwassen hond voeden?

Onze aanbeveling is om uw hond twee keer per dag te voeden.

Kan ik mijn hond tafelresten voeden?

Wij raden dit niet aan, omdat dit kan leiden tot overgewicht en de maag van uw huisdier kan overstuur raken. Het spijsverteringssysteem van een hond is heel anders dan die van ons. Voedingsmiddelen die we gemakkelijk kunnen verteren kan potentieel gevaarlijk zijn voor een hond. Chocolade is bijvoorbeeld gevaarlijk omdat het theobromine bevat dat giftig is en kan fataal zijn wanneer gegeten wordt door honden. Honden hebben problemen met de volgende voedingsmiddelen: uien, knoflook, druiven, rozijnen, deeg, maïskolven, gekookte kip botten, champignons, chocolade en rode biet.

Voedingstips

  • Zorg dat er te allen tijde vers drinkwater beschikbaar is
  • Zorg dat water- en voedingsbakken schoon zijn
  • Bewaar de voeding op een droge en koele plaats, sluit de zak af zodat de voeding vers blijft
  • Voer uw huisdier bij voorkeur iedere dag op hetzelfde tijdstip
  • Geeft u uw hond geen voeding voordat u op reis gaat met de auto, dit kan bijdragen aan het
    voorkomen van wagenziekte