Christmas Deliveries Order before Thu 20th, 2pm - receive your order before Christmas. Order before Thu 27th 2pm - receive your order before New Year's Eve.

Facebook

Vraag & Antwoord

We hebben deze pagina samengesteld om op alle vragen die we te horen kregen over Canagan (graanvrije voeding) te beantwoorden.

Is Canagan goed voor de tanden van mijn huisdier?

Ja. U zult geen toegevoegde suikers vinden in een van onze producten. Suiker wordt alleen toegevoegd om smaken te verbeteren en dit kan schadelijk zijn voor het gebit van uw huisdier en heeft bovendien geen voordelen voor de gezondheid.

Kan het geven van Canagan helpen tegen de jeuk en het krabben van mijn hond?

Als je hond last heeft van een of meer van de volgende symptomen, is het mogelijk dat hij een voedselallergie en/of een onverdraagzaamheid kan hebben: roos, jeukende huid (aangegeven door overmatig krabben), doffe vacht, droge huid, rood / ontstoken huid of haaruitval. Het Canagan assortiment is geformuleerd om de ingrediënten te vermijden die algemeen bekend staan om voedselallergieën te kunnen veroorzaken. Ons assortiment bevat altijd de ingrediënten die worden beschouwd als een lager risico op allergieën. Het is vrij van al het graan, soja, zuivel, kip groeihormonen en kunstmatige toevoegingen. Canagan bevat een uitgebalanceerde verhouding van Omega 3 en 6 die helpen om een gezonde huid en een glanzende vacht te bevorderen. Omega 6 (linolzuur) is een essentieel vetzuur die nodig is voor een gezonde huid en vacht.